Conectati la In Flames

Fanii In Flames au umplut aseara pana la refuz cortul de la Arenele Romane pentru a-si vedea trupa preferata si, judecand dupa reactiile zgomotoase, n-au plecat dezamagiti!

Snapjaw si L.O.S.T. au fost trupele romanesti care au avut onoarea de a deschide evenimentul muzical de pe 30 martie. Cu playlisturi scurte, dar la obiect, cu entuziasmul pe care stim ca il poarta mereu dupa ei, “ai nostri” au reusit sa introduca publicul in atmosfera de care aveau nevoie pentru a-i intampina cum se cuvine pe suedezii de la In Flames. Nu stiu daca aceste trupe au fost cele mai inspirate alegeri, poate ar mai fi fost cateva nume care ar fi dat bine alaturi de In Flames, dar, in orice caz, cele doua si-au facut treaba cu responsabilitate.

Aproape de ora 21.45 au navalit pe scena insisi suedezii, pe care publicul de la noi parea sa ii fi asteptat de prea multa vreme, atat de puternica a fost reactia la aparitia lor. Ce nu mi-a placut, insa, a fost reactia celor insarcinati cu paza si protectia, care au considerat ca e de “bun simt” sa ii tot impinga pe fotografii din fata scenei (si-asa inghesuiti ingrozitor) in stanga, in dreapta sau in jos (sa nu blocheze vizibilitatea, chipurile), desi respectivii nu au avut decat trei piese de-a lungul carora ar fi putut sa ii deranjeze pe cei din public.

Trecand peste alte comentarii, cei de la In Flames, cu un om lipsa la chitara, au reusit totusi sa faca un show bun, asa cum le sta bine unor profesionisti, iar fanii veniti din toata tara au cantat si au aplaudat cu frenezie piese mai vechi sau mai noi precum: “Alias”, “Disconnected”, “Take This Life”, “Cloud Connected” sau “Colony”. Cat despre Anders Friden, acesta n-a fost un vocalist rece, dimpotriva, a comunicat extrem de frumos cu cei prezenti. Desi publicul a fost pe masura prestatiei trupei, nu stiu daca se poate spune acelasi lucru si despre spatiu, deoarece cortul asezat in mijlocul Arenelor Romane i-a cam “furat” pe toti la partea de sunet, ca sa nu mai spun ca se transformase intr-o sauna afumata. Dar, poate ca pe viitor o sa mai avem parte de un spectacol al suedezilor, in conditii mai bune.

Lasand la o parte inerentele scapari, Events merita felicitati pentru ca aseara au facut posibila o intalnire de mare angajament intre In Flames si fanii devotati din Romania.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/In Flames2009/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.