Vita de Vie si Voodoo au adus energia si romantismul in Wings Club

Wings Club a continuat pe 3 februarie seria concertelor de calitate, cu Voodoo si Vita de Vie. Despre Clubul Wings nu se pot spune multe lucruri: spatiu, sunet perfect, efecte luminoase la superlativ. E unul dintre putinele cluburi bucurestene care intr-adevar se preteaza la sustinerea unor concerte in conditii bune.

Prestatia celor de la Voodoo a inceput la ora anuntata (cred ca e a doua oara cand “patesc” asta) in prezenta unui public restrans. Cu toate acestea, membrii trupei au cantat dezinvolt, plini de energie si cu o pofta extraordinara. Asa e o formatie adevarata, care transmite acelasi lucru, indiferent de numarul de spectatori, o mana de oameni sau un stadion plin. Felicitari!

Aparitia membrilor Vita de Vie a adus mai aproape de scena publicul spectator. Trupa a facut o selectie reusita a celor mai bune piese de pe fiecare album, cantand cu aceeasi placere piese vechi cat si pe cele noi, printre care: “Ozosep”, Vinolamine”, “Basul si cu toba mare”, “Vina”, “Imi pasa”, “Varza”, “Liber”.

Dupa momentul acustic, reprezentat de piesa “Totata”, Adrian Despot a anuntat intentia lansarii in viitor a unui album in totalitate acustic. Pe parcursul concertului am simtit o atitudine relaxata din partea trupei, pe alocuri romantica a lui Despot, pe care nu o lasa prea des sa se observe. Concertul s-a incheiat cu un bis alcatuit din doua piese “promise”, iar membrii formatiei au ramas sa dea autografe, si, cine stie… sa guste putin din berea nefiltrata.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/VD si Voodoo/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.