Pe 19 februarie, Luna Amara a cantat pentru prima oara in clubul Wings din Bucuresti, iar in deschidere, trupa Voodoo a creeat o atmosfera fantastica. Clubul a fost plin pana la refuz, asa cum merita intr-adevar.

Cele doua trupe au cantat foarte relaxat si cu o mare placere, situatie intalnita mai rar in muzica de club bucuresteana. Trupa Luna Amara din Cluj – alcatuita din niste baieti nepretentiosi si pasionati – a transmis un mesaj serios si sincer, bine conturat, a creat o legatura apropiata cu sala, stergand repede orice retinere a publicului. Interesant este soundul special al trompetei integrat in fondul grav de metale, combinatie care aminteste de jazzul de inceput de secol XX si de rockul alternativ cu care acesta se incheie.

La final au fost chemari insistente pentru bis, ca o confirmare ca in Bucuresti pletele se zbuciuma la fel ca si la Cluj. Am vazut un recital de rezonanta “magnetica” si prietenie! Felicitari!

[album: http://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Luna Amara Wings/]