Trupa Taxi si-a lansat albumul “Cele doua cuvinte” in sufragerie

Intr-adevar suna ciudat, nu-i asa? Dar in acest mod te poti simti atunci cand esti intr-un spatiu plin de prieteni ai trupei si nu numai: Horia Brenciu, Cristian Gretcu, Dan Bittman, Razvan si Dani, ca asa ii stie toata lumea (asta ca sa enumar doar cativa) si invitatul principal al lansarii, Publicul, de toate varstele, de la cei mai mici, care ar fi trebuit sa fie in pat la ora lansarii albumului (vorba vine), pana la cei in in etate, care nu si-au ascuns afectiunea reciproca, doar era Dragobetele, nu? Tot nu v-am convins de ce spun in sufragerie? Veti vedea pe parcurs…

Asadar, la aparitia trupei pe scena, publicul prezent pe 24 februarie in clubul bucurestean Jukebox a ovationat frenetic. Dupa o mica sceneta, la inceputul careia Dan Teodorescu apare pe scena in costum “pentru ca e presa de fata”, vocalistul trupei isi “smulge” hainele “de gala”, ramane in tinuta de “pop-rocker” si distractia incepe exploziv.

Racit si cu febra, Dan Teodorescu multumeste doamnei doctor M., caci datorita dansei poate fi prezent pe scena. Ar putea fi vreo legatura intre M. si “Agentul 008″?… se pare ca doar o colaborare perfecta medic-pacient!

Pe parcursul concertului, in asa zisa liniste dintre piese, vocea lui Horia Brenciu, plin de glume spirituale, se facea auzita de la etajul clubului, shimbul de replici prietenesti tinand pret de cateva pauze, pana cand Dan isi invita prietenii pe scena pentru a canta impreuna. Si pentru ca era vorba despre prieteni, pe scena au urcat apoi prietenii bloggeri, care au realizat un clip al piesei “Cele doua cuvinte”, cantand sub “atenta supraveghere” a lui Dan Teodorescu.

Foarte degajata a fost interactiunea cu publicul, intotdeauna ascultat la cererile de piese de la cele doua bis-uri, Horia Brenciu intervenind prieteneste si comic in acest dialog, aproape de fiecare data. Daca sunteti curiosi cam ce s-a cantat, atunci puteti afla ca au fost piese atat de “Dragobete” – “Ai inchis marea in ochi”, ” Te vad in toate femeile”, “Cele doua cuvinte” sau “Stelele care cad” -, cat si piese de mare actualitate, sa le zic asa: “Oamenii politici”, “E criza” sau “Criogenia salveaza Romania”, ordinea fiind complet aleatoare, in aceasta categorie, neincluzand “Citez din Tupac”.

Asadar, a fost o lansare foarte reusita, spatiul aleas fiind la superlativ din toate punctele de vedere. Atmosfera calda, prieteneasca, a apropiat publicul nu doar de scena, cat si reciproc, jocul de replici intre trupa, prieteni si fani fiind ingredientul principal pentru declansarea impresiei si sentimentului “aseara am fost acasa la Taxi”.

[album: https://www.4arte.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Taxi/]

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.