Noul matinal de la TVR 1 are cultura

TVR 1 va propune ca din 19 septembrie sa va treziti cu un matinal dinamic, informativ, prietenos – “Romania, trezeste-te!”. Luciana Giurea si Catalin Fartaes sunt prezentatorii noului program matinal al TVR 1, transmis in direct, de luni pana vineri, de la 8.00 la 10.00, program care va beneficia si de rubrici de cultura.

“Va fi un program matinal alert, in care interactiunea directa cu telespectatorii va fi elementul de baza. Melodia emisiunii, semnata de Suie Paparude, “Cea mai buna zi… in fiecare zi”, este de fapt ceea ce ne dorim noi sa facem pentru telespectatorii nostri. Vrem ca romanii sa se trezeasca veseli cu noi, in fiecare dimineata”, spun Luciana Giurea si Catalin Fartaes, prezentatorii programului matinal “Romania, trezeste-te!”.

Legat de cultura, Calin Zarojanu vine in cadrul matinalului cu rubrica “De ce-as citi?”, in timp ce Irina Mohora vorbeste despre filmele de la cinema si cele pe care TVR le pregateste telespectatorilor. Despre restul informatiilor care vin odata cu matinalul difuzat de luni pana vineri veti afla numai daca il urmariti.

Catalin Fartaes este editor, prezentator si producator emisiuni de radio (City FM), iar Luciana Giurea se lauda cu prezentarea, la TVR 1, a emisiunii “Generatia contra”, fiind castigatoarea catorva concursuri de dezbateri.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.