Sezonul al treilea din “Damages” vine in octombrie la AXN

AXN anunta ca va difuza din luna octombrie al treilea sezon al productiei de succes “Damages/Daune si interese” cu Glenn Close in rolul principal. Serialul urmareste vietile tumultoase ale lui Patty Hewes (Glenn Close), unul dintre cei mai buni avocati ai Americii, si Ellen Parsons (Rose Byrne), o avocata ambitioasa, fosta protejata a lui Patty.

Premiera sezonului al treilea va fi pe 3 octombrie, de la ora 23.00, cand vor fi difuzate doua episoade, iar apoi telespectatorii pot urmari povestea in fiecare luni, de la ora 23.00, in cate un episod, in premiera si in exclusivitate.

In acest sezon, Patty Hewes se intoarce mai puternica si se ocupa de cel mai complex caz din cariera ei. In urma victoriei asupra directorului corupt Arthur Frobisher din primul sezon si distrugerii companiei Ultima National Resources in sezonul al doilea, Patty Hewes a primit de curand o noua sarcina. Guvernul i-a cerut sa recupereze obiecte furate in valoare de miliarde de dolari care reprezinta cea mai mare frauda din istoria Statelor Unite, o frauda comisa de respectatul bancher Louis Tobin.
Dupa ce Ellen a parasit firma pentru a lucra ca asistenta a procurorului ce se ocupa de crimele legate de traficul de droguri, provocarea lui Patty este sa-i impiedice pe clientii ei, furiosi si dezamagiti, sa-si faca singuri dreptate. Adversarul ei este Leonard Winstone, avocatul care trebuie sa protejeze familia Tobin de toti investitorii pe care membrii acesteia i-au inselat. Intre timp, Ellen incearca sa se acomodeze la noul loc de munca si vrea sa-l determine pe traficantul de droguri Donnie Rhyne sa ii spuna numele furnizorilor sai.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.