Jazz si poezie frantuzeasca in Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill va invita la doua concerte marti 20 septembrie si miercuri 21 septembrie, ambele de la ora 20.30.

Primul eveniment va avea loc marti, 20 septembrie 2011, ora 20.30 sub titulatura MON AMOUR – Jazz si poezie frantuzeasca. Seara dedicata culturii franceze va aduce in prim plan creatii ale unor poeti celebri, pline de dragoste la fel ca si cantecele prezentate. Costumatia actritelor este una pe masura, iar intalnirea tête à tête va fi una care va va inunda cu izul autentic frantuzesc.

De aspectul muzical se vor ocupa:
Ciprian Pop: chitara
Michael Acker: contrabas
Alex Triscariu: fagot
Aylin Cadir: voce

Versuri din Prevert, Verlaine, Ronsard, Desnos, Aragon vor fi recitate de actorii Adelaida Zamfira, Ana-Ioana Macaria si Istvan Teglas. Costume: Liana Obancea. In plus, va avea loc si vernisajul expozitiei de pictura “Povestind Copacilor” de Gina Ster.

Biletele, in valoare de 20 lei, se vor gasi la intrare. Rezervarile se fac la numarul de telefon 0728 668 463.Al doilea eveniment se va intampla miercuri, 21 septembrie, de la ora 20.30, cand sunteti asteptati la un concert de jazz cu Emy Dragoi. Emy Dragoi, considerat cel mai bun acordeonist de jazz va fi acompaniat de catre: Lucian Maxim (percutie), Adrian Flautistu (bas) si Jezebel (voce).
Biletele se vor gasi la intrare la pretul de 20 lei. Rezervari: 0728 668 463.

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill: Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza, Bucuresti

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.