Expozitie de ciorne la FFFF

Fundatia Friends For Friends deschide expozitia CIORNE 1.0: o expozitie interactiva, moderna, despre oameni si proiectele lor, care la prima editie aduna 25 de idei in devenire, asa cum au evoluat ele de la stadiul de gand si pana la forma lor finala. Expozitia este deschisa publicului incepand cu 26 septembrie, intre 10-18.30 (luni-vineri), in mansarda Fundatiei Friends For Friends, pe Str. Brezoianu nr. 4, et. 4, dupa care, pana la sfarsitul anului, devine itineranta in Bucuresti, in diverse spatii publice.

Cum apar ideile? De unde vin? Incotro se duc? Care dintre ele prind viata? Sunt intrebari pe care cu totii ni le punem, mai ales daca traim de pe urma lor. Expozitia CIORNE 1.0 se ocupa de aceste intrebari, insa poate, mai mult decat orice, de una mult mai specifica, mai practica, si anume Cum evolueaza ideile.

Printre exponate se regasesc ciorne precum versurile lui Tudor Chirila, planificarile pentru “Let’s Do It, Romania 2010”, culisele campaniei ROM American, schite pentru filmul “Hartia va fi albastra”(regizor Radu Muntean), Carla Szabo cu al sau design de bijuterii, procesul care a dus la aparitia publicatiei “Decat o Revista” si alte idei care au razbatut din minti autohtone.

Pentru a afla mai multe despre programul expozitional explorati www.ffff.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *