“Principii de viata” va fi proiectat la Grand Cinema Digiplex

Filmul “Principii de viata” in regia lui Constantin Popescu va fi proiectat weekendul acesta in exclusivitate la cel mai nou cinema din Bucuresti, Grand Cinema Digiplex, din incinta Baneasa Shopping City, cu o saptamana inainte de premiera pe marile ecrane. Filmul va rula vineri, sambata si duminica de la ora 21.00.

“Principii de viata” a fost singurul filmul romanesc selectionat in competitia Festivalului International de Film Transilvania 2011, unde a fost recompensat cu Premiul pentru cea mai buna regie. Pelicula a avut premiera mondiala anul trecut la Festivalul International de Film de la San Sebastian si spune povestea unui barbat care, la prima vedere pare a avea tot ce isi doreste: o familie, o casa, bani. Cu o zi inaintea plecarii in concediu Emilian Velicanu trebuie sa lase in Bucuresti toate lucrurile rezolvate. Insa totul se decaleaza usor, intarzierile zilei se aduna si pretentia lui Velicanu de a controla jovial propria lui viata si vietile celor din jur apare din ce in ce mai absurda si mai dureroasa. Criza de la sfarsitul zilei il pune in fata intrebarii daca este cu adevarat realizat si fericit, iar Velicanu trebuie sa afle daca are sau nu puterea de a raspunde onest la aceasta intrebare.

Vlad Ivanov joaca primul rol principal din cariera sa in “Principii de viata”, alaturi de Gabriel Huian – cunoscut publicului ca protagonist al mediumetrajului “Marilena de la P7” (r. Cristian Nemescu) si Rodica Lazar. Filmul va ajunge pe marile ecrane din Romania din 30 septembrie, fiind distribuit de Parada Film.

Lungmetrajul “Principii de viata” este o coproductie Hi Film Productions, Scharf Advertising si Tandem Film si a fost realizat cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, SEE Cinema Network, McCann Erikson, Cityplex, Teleclub si HBO Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.