Leprous revine in Romania alaturi de Amorphis

Leprous, noua senzatie a metal-ului progresiv revine in Romania si isi va prezenta cel mai nou album impreuna cu Amorphis, in turneul de promovare “The Beginning Of Times”, care va trece si prin Romania pe 8 noiembrie (Sibiu) si 9 noiembrie (Bucuresti).

Cei cinci norvegieni alesi de Amorphis pentru acest turneu sunt entuziasmati si pregatiti sa cucereasca noi si vechi orizonturi. Pentru cele noi a fost ales Sibiul, pe 8 noiembrie 2011, Oldies Pub Live Music, iar pentru cele vechi, Bucurestiul pe 9 noiembrie 2011, The Silver Church Club.

Trupa a mai cantat in deschidere pentru Opeth, Pagan’s Mind, Therion si altele. Cei de la Leprous sunt destul de greu de incadrat intr-un gen. Muzica lor este o compilatie de stiluri, printre care progressive rock, jazz, pure metal, numarand pe lista celor care i-au influenţat compozitori de muzica clasica, artisti din mai multe genuri, cum ar fi Björk, Muse, Porcupine Tree, Massive Attack, Ulver, Opeth, Radiohead şi nu numai.

Cu ocazia concertelor ce vor fi sustinute in luna noiembrie la Sibiu si la Bucuresti, finlandezii de la Amorphis vin pentru a patra oara in Romania la invitatia ARTmania: in 2009 la Arenele Romane, in 2008 la Romexpo (alaturi de Haggard) si in 2006 in cadrul festivalului ARTmania de la Sibiu.
Biletele pentru cele doua concerte pot fi achizitionate online, de pe shop.artmania.ro, myticket.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro sau prin retelele de distributie Eventim, Diverta si Vreau Bilet, la pretul de 75 de lei valabil pana in ziua evenimentului cand biletele vor costa 85 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *