Seara de lectura “Totul sub cer” de Matilde Asensi

Editura Humanitas Fiction va invita la o seara de lectura – “Totul sub cer” de Matilde Asensi – pe 26 septembrie, ora 18.30, la Libraria Carturesti de la MTR (Kiseleff, nr. 3).

Invitati la eveniment sunt: Ioan Budura – sinolog si realizator emisiuni radio, Elisabeta Lasconi – critic literar, Denisa COmanescu – director editorial Humanitas Fiction si actritele Alexandra Badea si Cristina Gavrus. Moderatorul intalnirii va fi Danile Fugaru Kammrath – redactor sef 121.ro.

“Totul sub Cer”, aparut de curand la Humanitas Fiction, in colectia Raftul Denisei, este un roman fascinant semnat de Matilde Asensi, autoarea bestsellerului international “Ultimul Cato”, o incursiune in istoria veche a Chinei, plina de suspans si atmosferă de epoca. Dupa ce Primul Imparat reuseste unificarea tarii, si cum, pentru locuitorii ei, singura lume posibila este China, aceasta va fi numita “Totul sub Cer”.

“”Totul sub Cer” are toate ingredientele unui roman de succes: o calatorie plina de aventuri, un puzzle care se cere rezolvat, o doza buna de filozofie daoista, principii ale artelor martiale si ale caligrafiei chineze, societati secrete si comori ingropate.”USA Today

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *