S-a prelungit oferta la bilete reduse pentru Romanian Rock Meeting

Organizatorii evenimentului Romanian Rock Meeting (9 octombrie, Arenele Romane) prelungesc oferta de bilete reduse, astfel incat cei interesati pot achizitiona bilete pentru o persoana la pretul de 78 lei (in loc de 85 lei) pana la data de 30 septembrie 2011.

Mai mult decat atat, au fost suplimentate si biletele “Special 2 persoane” care au o valoare de 125 lei, bilete valabile pentru doua persoane.

In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum Rock (Producator – Nelu Brindusan). Formatii participante la acest eveniment sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye To Gravity (Romania).

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

125 lei (Special 2 persoane) / Oferta prelungita
78 lei in perioada 4 august – 30 septembrie 2011
85 lei in perioada 1 octombrie – 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in spatiul de desfasurare a evenimentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.