Dragos Bucur si Dan Bordeianu merg pe F Pod-ul lui Fintescu

Ziua de miercuri, 28 septembrie, este dedicata actoriei la “F Pod, Podul lui Fintescu”, emisiunea difuzata de luni pana vineri de la 11.30, la Prima TV.

Dragos Bucur si Dan Bordeianu sunt invitati la emisiunea lui Dan Fintescu si vorbesc despre cat de grea este meseria de actor, cat de dificil este sa atingi succesul si cum te poti mentine in varf.


Asa cum v-ati obisnuit, cei mai fideli telespectatori vor avea sansa sa castige ceva si anume bilete la film, alaturi de premiul Kiss FM, despre care aflati mai multe aici.

Conforma declaratiilor lui Dan Fintescu, emisiunea pe care o prezinta abordeaza “subiecte interesante pentru publicul tanar din Romania. Nu vom face referire niciun moment la aspectul tabloid al vietii publice din Romania, ci ii vom lasa invitatii sa se dezvaluie exact asa cum sunt. Vor fi discutii ca intre prieteni intr-un mediu cald, prietenos”.

Share

2 thoughts on “Dragos Bucur si Dan Bordeianu merg pe F Pod-ul lui Fintescu

  1. Cum naiba am reusit sa pierd o astfel de emisiune? Cu DAN BORDEIANU si DRAGOS BUCUR? Aveti idee daca e inregistrata pe undeva? O pot viziona cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.