Piesa de teatru “Bucataria” se vede live HD la The Light Cinema

The Light Cinema va propune un nou spectacol de teatru live HD din stagiunea 2011-2012 a National Theatre London: “Bucataria/The Kitchen” de Arnold Wesker, pe 6 octombrie, ora 21.00.

Anii 1950. Londra. In bucataria unui restaurant imens din West End, comenzile curg pe banda rulanta: un festin cu supa, peste, omlete, cotlete si tarte cu fructe.

Adunati impreuna datorita muncii lor, bucatari sefi, chelneri, barmani si portari de peste tot din Europa: englezi, irlandezi, nemti, evrei – discutand si flirtand, incercand cu totii sa tina pasul cu munca. Peter, un tanar bucatar plin de viata pare sa prospere in ciuda tuturor presiunilor. Intre prepararea felurilor de mancare, el reuseste sa aiba o aventura cu o chelnerita casatorita, Monique, si in tot acest timp viseaza la o viata mai buna.

Extraordinara piesa a lui Arnold Wesker a avut premiera la Curtea Roiala in anul 1959 si de atunci a fost jucata in peste 30 tari. “Bucataria” pune locul de munca in centrul scenei printr-o examinare furioasa si haioasa cu gust amar a vietii traite la viteza maxima, cand jobul ameninta sa defineasca cine suntem ca persoane.

Biletele costa 60 lei si se gasesc la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.