Atelier de podoabe balcanice

Centrul de dezvoltare a creativitatii CREATIVE ARTS organizeaza vineri si sambata, 23 si 24 septembrie a.c., primul workshop de podoabe si ornamente balcanice, sub indrumarea artistilor plastici Anca Spiridon si Genoveva Pitica.

Atelierul se va desfasura sub numele “Podoabe Balcanice” cu incepere de la ora 14.00, in cadrul Balkanik Festival (Gradina Uranus, nr. 144) si se adreseaza tuturor celor pasionati de bijuterii si decoratiuni hand-made si de motivele traditionale, specifice tarilor din Balcani.

Pe parcursul intregii desfasurarii a Balkanik Festival, participantii vor invata, la standul CREATIVE ARTS, cum sa realizeaze decoratiuni cu motive unguresti, sarbesti sau turcesti sau cum sa accesorizeze, in stil tiganesc, o tinuta de dama de toamna-iarna. Participantii vor avea ocazia sa vada si sa realizeze codite in stil romanes, prinse cu banutii aurii si accesorii inflorate. La finalul atelierului, orice podoaba sau ornament poate fi achizitionat de catre cel care l-a realizat.

Inscrierea la atelierul “Podoabe Balcanice” este gratuita si se poate face la standul CREATIVE ARTS, in incinta Gradinii Uranus nr. 144.


Durata unui atelier va fi cuprinsa intre 20 minute si o ora. Data limita de inscriere: pe parcursul zilelor de 23 si 24 septembrie, cu incepere de la ora 14.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.