Celelalte Cuvinte aniverseaza 30 de ani in decembrie

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive si mai admirate trupe rock din Romania, implineste 30 de ani. Aniversarea va fi celebrata la Sala Palatului, in data de 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei. Evenimentul este prezentat de Miscarea de Rezistenta.

Foarte tineri, in 1981, au cautat “Celelalte Cuvinte” pentru a-i exprima emotiile si gandurile. Au trecut 30 de ani de atunci, 30 de ani in care muzica lor a bucurat generatii de fani, in care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu “Iarba prin par”, apoi “Daca vrei”, “Un sfarsit e un inceput”, “Scriori iubite”, “Nu-mi da tot intr-o zi”, la protestul din “Se lasa rau”, “Cina dragonului”, “Armaghedon”, “Lupii”, “Boala de ganduri”, apoi o imbinare intre cele doua si o reintoarcere la matca prin “Zmeie”, “Stem”, “Intre vise”, Celelalte Cuvinte si-au pastrat mereu crezul, valorile si personalitatea artistica, dobandind statutul de trupa-legenda a rock-ului romanesc. Nu si-au dezamagit niciodata fanii, nu au facut niciodata compromisuri de dragul comercialului.

Concertul va fi precedat de un turneu national. Datale de turneu si orasele vor fi anuntate in curand.

Biletele sunt disponibile in patru categorii prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro. Fanii Celelalte Cuvinte beneficiaza de o oferta speciala: primele 300 de bilete din categoria 4 au pretul promotional de 30 de lei. Dupa epuizarea acestora, tichetele din aceasta categorie vor avea valoarea de 50 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *