Conventia de Tatuaje a ajuns la a doua editie

Cei mai buni artisti de tatuaje din lume participa la intalnirea anuala de la Bucuresti, care va avea loc in perioada 14-16 octombrie.

Cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment de gen din Romania va avea loc la World Trade Center in timpul zilei, iar noptile vor fi petrecute in clubul Fire, incepand cu “welcoming party”-ul de joi si pana duminica seara la petrecerea de final a conventiei.

Renumiti artisti de peste hotare vor fi prezenti la World Trade Center Bucuresti pentru a-si arata maiestria: George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck’s Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda) si multi altii.

Daca in timpul zilei cei mai talentati artisti vor lucra de zor pe pielea romanilor veniti la conventie ascultand muzica DJului Radu Crisan, in timpul serilor conventiei, veti asculta muzica live: joi este in program concertul Up to Eleven, vineri veti avea parte de o noapte nebuna cu Nightlosers, iar sambata, Hellz Ballz – Romanian AC/DC tribute band si Ski King (DE) – “urmasul lui Elvis Presley şi Johnny Cash” va vor tine in Fire pana la rasarit.

Biletele, in valoare de 30 lei/zi si abonamentele in valoare de 70 lei pentru intreaga perioada a Conventiei Internationale de Tatuaje (in pret fiind inclus accesul la afterparty-urile din Clubul Fire) pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, pe shop.artmania.ro si myticket.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.