Alina Manole lanseaza clipul “Ea nu ma stie” pe 26 septembrie

In avanpremiera lansarii unui nou album semnat Alina Manole, album intitulat “Dragoste in 3”, una dintre piesele de referinta ale materialului discografic a devenit de povesti…nu doar de poveste, anunta un comunicat MHO.

6 povesti de viata, surprinse in imagini – asa poate fi descris videoclipul piesei “Ea nu ma stie”. Sunt povesti reale, posibile: un cuplu de amanti, un cuplu plictisit, un trio… incert,
femeia care asteapta, barbatul care pleaca pentru a ajunge la timp acasa, grupul de prieteni in care se sarbatoreste o despartire… Toate povestile acestea sunt adunate intr-un loc elegant, iar Alina Manole nu face decat sa le defineasca starile, emotiile, situatile… prin intermediul piesei extrase de pe viitorul ei album.

Videoclipul a fost realizat cu multi prieteni si tehnica de ultima ora. Locul de filmare, clubul Kulturhaus, a fost (in premiera pentru un astfel de proiect muzical) un cadru perfect pentru povestile de dragoste desenate regizoral de Bobo Burlacianu.

“Am ales sa nu existe un singur personaj principal si o singura poveste intrucat optiunile de iubire sunt nenumarate. Noi doar le-am adunat intr-un acelasi spatiu, iar piesa “Ea nu ma stie” permite acest lucru. Pentru mine a fost o experienta extraordinara, o premiera in ceea ce priveste desfasurarea de forte si de prieteni care au ajutat – cu timp si rabdare si munca – la desenarea unei piese” spune Alina Manole.

Lansarea videoclipului va avea loc luni, 26 septembrie, in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, difuzata la Antena 1.

Aceasta lansare precede evenimentul de lansare a albumului “Dragoste in 3” din 30 septembrie, la Teatrul Nottara din Capitala. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Orange si online pe www.eventim.ro in pagina de eveniment).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.