Filme premiate la Timishort 2011 ruleaza la ICR

Opt scurtmetraje premiate la editia din acest an a festivalului Timishort vor fi proiectate la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru 38, Bucuresti) miercuri, 28 septembrie 2011, de la ora 18.00, anunta un comunicat al ICR. Programul “Seara de film” revine astfel din vacanta cu o retrospectiva a filmelor premiate la cea de-a treia editie a festivalului de film timisorean.

Anul acesta, Timishort s-a desfasurat in luna mai cu sprijinul Institutului Cultural Roman, care a acordat Premiul pentru cel mai bun film, obtinut de pelicula “15 iulie”, regia Cristi Iftimie si Premiul pentru cea mai buna regie, castigat de “Zapada (Berf)”, regia Erol Mintas (coproductie Turcia-Romania).

La Seara de film de la ICR vor fi proiectate scurtmetrajele: “15 iulie”, regia: Cristi iftimie, Berf (Zapada), regia: Erol Mintas, “Femeie asteptand” (Woman Waiting), regia: Antoine Bourges, “Fotografia”, regia: Victor Dragomir, “Skin”, regia: Ivana Mladenovic, “Apele tac” (Silent River), regia: Anca Miruna Lazarescu, “Tu si eu” (You and Me), regia: Karsten Krause, “Barbarii” (Les Barbares), regia: Jean-Gabriel Periot.

Vor fi prezenti la eveniment criticul de film Andrei Gorzo si regizorul Paul Negoescu, care vor purta un dialog cu publicul. De asemenea, si-au anuntat participarea la “Seara de film” si cativa dintre tinerii regizori premiati la Timishort 2011.

Intrarea la proiectii este libera, in limita locurilor disponibile.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.