Programul spectacolelor de teatru din Godot

Godot Cafe-Teatru va asteapta de-a lungul intregii saptamani la spectacolele care au loc pe inserat in Centrul Vechi, pe Blanari la nr. 14.


Programul evenimentelor este urmatorul:

Luni, 26 septembrie, 20.00
Lansarea numarului 7 al Revistei ”Arte&Meserii”; spectacol de Commedia dell’Arte
Intrarea libera


In cele 112 pagini ale revistei, autorii v-au pregatit un coverstory pitoresc si boem cu Luiza Zan, care vorbeste despre “A fi ceea ce esti”. Vi se face cunostinta cu doi regizori din tari diferite: Jiri Menzel, din Cehia, Anca Damian, din Romania si cu dramaturgul Stefan Peca, intr-un interviu luat din America. Vi se povesteste despre Blazzaj si Subcarpati si vi se garanteaza 100% ca interviul cu realizatorul Catalin Stefanescu va fi o incantare a ochilor. In plus, in revista gasiti inca pe-atatia artisti meseriasi, iar pe unii dintre ei veti avea ocazia de a-i cunoaste chiar personal, pentru ca vor fi invitatii speciali ai serii.

Piesa care se joaca in cadrul evenimentului – “Un exercitiu de Commedia dell’Arte” – este o abordare moderna, care spune povestea a doi amorezi, ce lupta pentru infaptuirea dragostei lor alaturi de (sau impotriva unor) personaje clasice precum Arlechino, Capitano, Dottore.

Dupa lansare si piesa de teatru, Asociatia Culturala Paspartu va invita la un After-Party in subsolul clubului Godot, pentru discutii intr-un cadru lejer, cu muzica si “antren”.

Marti, 27 septembrie, 20.00
“Cada cu picioare” de Werner Trieschmann
Regia: Florin Zamfirescu
Cu: Stefana Samfira, Cristi Balint
Durata: 1h20
Pret bilet: 20 lei


Este povestea a zece destine singure, tipologii diferite, care incearca sa-și gaseasca perechea. Sunt zece scene in care, sub pretextul vanzarii unei cazi, fiecare vanzator și cumparator cauta, de fapt, acel “ceva”. Stefana Samfira și Cristi Balint interpreteaza fiecare cate cinci personaje diferite, schimbarile dintre scene au loc la vedere, accentul fiind pus pe prestatia actoriceasca. O comedie “haz de necaz”.


Miercuri, 28 septembrie, 20.00
OPEN STAGE @ Godot


Godot lanseaza OPEN STAGE – o zi doar pentru tineri. Debutanti, studenti sau tineri actori, regizori, coregrafi si scenografi isi pot demonstra talentul pe scena Godot, intr-o zi dedicata lor. Vino sa-i vezi, sa-i sustii si sa te bucuri de entuziasmul lor, in serile de OPEN STAGE.
Miercuri seara se lanseaza OPEN STAGE cu castigatorii Premiului Godot de la festivalul Ideo Ideis, Trupa Hooleelogans, cu spectacolul ”Sanziana și Pepelea”.

”Sanziana și Pepelea” dupa Richard Kunisch
Cu Trupa Hooleelogans
Regia: Mihai Prejban
Cu: David Craioveanu, Roxana Puriș, Alexandru Batrinu, Radu Petolea, Claudiu Epureanu, Paula Cioata, Ștefania Bocu, George Bunescu, Cristina Buda, Sabina Claici, Andrada Iacobeț
Durata: 40 min
Intrare libera

Joi, 29 septembrie, 21.00
Seara de improvizatie cu ImproVizati.ro
Durata: 1h30
Pret bilet: 25 lei


Vineri, 30 septembrie, 20.00
“Copii rai” de Mihaela Michailov
O productie Teatrul LUNI de la Green Hours
Regia: Alexandru Mihaescu
Cu: Katia Pascariu
Video: Cinty Ionescu. Muzica: Eduard Jak Neumann. Miscare scenica: Farid Fairuz. Scenografia: Adrian Cristea
Durata: 1h
Pret bilet: 20 lei


”Copii rai” este un text-confruntare cu sistemele care ne cresc, care ne invata ce ar trebui sa ne reprezinte si ce ar trebui sa fim. Care ne livreaza istoria corecta si eroii adevarati. Care transforma o pedeapsa intr-un comportament de masa. Care fac din copilaria noastra un camp minat de concurenta. Care ne transforma in lideri inainte sa ne lase sa fim copii.

Sambata, 1 octombrie, 20.00
“Cupluri” dupa David Margulies
Regia: Vlad Zamfirescu
Cu: Diana Cavallioti, Andreea Vasile, Tudor Aaron Istodor, Mihai Conrad Mericoffer, Irina Velcescu / Cristina Florea
Durata: 1h10
Pret bilet: 20 lei


O comedie cu accente absurde in care publicul devine, pe rand, martorul a trei situarii inedite: o cina intre doua cupluri este data peste cap de un ingredient “culinar” neobisnuit; o seara a confesiunilor adulterine este intrerupta de o aparitie feminina din trecut; o fosta puscariasa este agasata de “profesionalismul” politistului supraveghetor. Actori tineri, intorsaturi de situatie si mult umor intr-o productie Godot Cafe-Teatru.

Duminica, 2 octombrie, 20.00
“Cum m-am lasat de gandit” dupa Hannes Stein
Regia: Bogdan Muntean
Cu: Anca Sigartau, 1-Q Sapro
Durata: 1h10
Pret bilet: 25 lei


Anca Sigartau si 1-Q Sapro lanseaza un apel catre “intelectualii obositi”, indemnandu-i sa abandoneze gandirea in favoarea unei vieti lipsite de orice efort intelectual.
Cei doi ofera chiar si cateva solutii – vreo noua – care sa le usureze celor interesati demersul. “Cum m-am lasat de gandit”, in regia lui Bogdan Muntean, dupa o idee de Hannes Stein, este o falsa pledoarie in favoarea non-gandirii si inactiunii. Un pretext de care cei doi actori se folosesc pentru a ne plimba prin padurea defectelor umane si prin arta universala.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *