Trooper se pregateste sa vrajeasca Romania

La inceputul weekendului, Trooper se pregateste sa arunce cu vraji la nivel national. Primii care vor beneficia de o portie de magie sunt constantenii, care ii asteapta pe trooperi pe 30 septembrie in clubul Heaven’s Hell. Turneul targovistenilor va include concerte in 12 orase.

Alin Dinca – aka Coiotu’ -, solistul trupei declara: “Exista ceva emotii, si este foarte normal sa fie asa. Suntem niste oameni noi, intr-o lume veche. Speram ca noul concept si noua prezentare sa fie din nou pe placul minunatilor prieteni ai formatiei, din toata tara”.

Cei care vor lua parte la concerte trebuie sa se astepte la un show de clasa, in care ingredientele ce asigura succesul concertelor Trooper de ani buni se vor imbina cu elemente de noi, specifice conceptului noului album. “Ca de fiecare data, un nou turneu inseamna un nou inceput. Cautam sa ne reinventam de fiecare data si sa aducem lucruri noi in fata oamenilor. Pana acum se pare ca am reusit. Suntem nerabdatori sa pornim atacul Voodoo asupra Romaniei.”, spun baietii.

Programul complet al turneului este urmatorul:

30 septembrie – Constanta – Heaven’s Hell
07 octombrie – Campina – Club Live
08 octombrie – Targoviste – La Scriitori
14 octombrie – Iasi – Bar Hand
15 octombrie – Bacau – Stage
11 noiembrie – Galati – Club Zodiar
18 noiembrie – Buzau – T’essence Club
24 noiembrie – Sibiu – Sfera
25 noiembrie – Cluj – Irish & Music Pub
26 noiembrie – Timisoara – Daos
08 decembrie – Bucuresti – Silver Church
10 decembrie – Brasov – Rockstadt

Biletele se gasesc in spatiile care gazduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile si pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua Biletoo.

Albumul Voodoo include 14 piese si va fi disponibil pe www.trooper.ro, www.metalhead.ro si www.bestmusic.ro, incepand cu data primului concert, respectiv din 30 septembrie. Doar azi, albumul va fi disponibil la streaming pe www.metalhead.ro, pentru 24 de ore, aceasta fiind singura ocazie de asculta noul material, inainte de lansarea de pe 30 septembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *