“Copacul” creste in premiera la Cinemax

Cinemax difuzeaza in premiera pe 1 octombrie, de la ora 21.00, drama romantica “The Tree/Copacul” (Franta, 2010), regia Julie Bertucelli, cu Charlotte Gainsbourg, Aden Young si Morgana Davies.

La numai opt ani, lumea lui Simone este zdruncinata din temelii de moartea subita a tatalui sau. Mama ei, Dawn, este incapabila sa facă fata acestei situatii, mai ales ca mai are inca trei baieti de crescut. Fata crede ca spiritul tatalui sau se afla undeva intr-un smochin gigantic care le acopera casa, amenintand chiar sa se prabuseasca peste ea. Convinsa ca tatal s-a intors pentru a proteja familia, Simone petrece din ce in ce mai mult timp in smochin, vorbind cu el.
Cu timpul, Dawn devine tot mai apropiata de noul ei angajat, situatie care ameninta relatia mama-fiica. Temandu-se ca smochinul va fi taiat, Simone gaseste o solutie: isi construieste o casa sus, intre crengi. Dar Dawn refuza sa lase copacul sa preia controlul asupra familiei sale…

Pentru rolul Dawn, Charlotte Gainsbourg a castigat premiul pentru Cea mai buna actrita la Festivalul International de Film de la Bratislava, in 2010.

Foto: hbo.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.