Premiera la HBO: “Buna! Ce faci?”

HBO Romania va invita sa urmariti in premiera filmul “Buna! Ce faci?” in regia lui Alexandru Maftei duminica, 9 octombrie, de la ora 20.00. Filmul se va mai difuza in reluare pe 12 octombrie, ora 20.00 si pe 15 octombrie, ora 23.20.

Inventiva, amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica “Buna! Ce faci?” este povestea a doi soti care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nicio atractie unul fata de celalalt. Fiecare dintre ei isi cauta iubirea in alta parte si, dupa cateva nopti de chat nebun, amandoi sunt convinsi ca si-au gasit amantul perfect pe net. Atractia pentru iubitul virtual e tulburata de sentimentul de vinovatie, insa niciunul nu banuieste ca partenerul de care s-a indragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar daca este deosebit de libertin in propriile relatii sexuale, baiatul lor de 17 ani este mai mult decat intrigat cand descopera idila parintilor lui.

“Mi-am propus sa fac un film de dragoste. Un altfel de film romanesc. Pe care sa-ti faca placere sa-l vezi. O poveste universala frumoasa, filmata inedit si ritmat, jucata cu caldura si umor. Imi doream un film in care muzica sa fie foarte prezenta si speciala. Am vrut sa invoc putin magia cinematografului – atat de lipsita in ultima vreme pe la noi. Nu cred in filmul elitist si nici in cel comercial. Dar cred ca spectacolul cinematografic nu inseamna numai filmul de pe panza, ci si publicul din sala”, spune regizorul Alexandru Maftei.

Distributia reuneste actori precum Ionel Mihailescu (Paraschiv din “Morometii”), Dana Voicu (actrita, Teatrul Inexistent) si Paul Diaconescu, student la actorie, Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir si Sabina Iaschevici.

“Buna! Ce faci?” este produs de Rollin Studio Romania, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, in colaborare cu Societatea Romana de Televiziune si cu participarea HBO Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *