Amaro Del concerteaza in Godot Cafe-Teatru

Trupa Amaro Del se afla “In quest for the gipsy soul of the world”. Cine vrea sa o insoteasca, e asteptat vineri 7 octombrie, de la ora 20.00 in Godot Cafe-Teatru.

Formata in 1988, la Belgrad, Serbia, trupa este compusa din Branislav Spasojevic (voce), Milena Bozovic (contrabas, voce), Darko Zezelj (chitara, voce), Marko Milovanovic (chitara, voce) si Aleksandar Radojicic Sojka (percutie). De-a lungul celor 23 de ani de activitate, Amaro Del au asimilat in repertoriu piese traditionale din Serbia, Ungaria, Rusia, Romania, Franta, Polonia sau India, alaturi de elemente din muzica populara romaneasca.
Pentru un sound cat mai autentic, membrii trupei au colaborat cu etnomuzicologi, au calatorit si au studiat muzica romanes la ea acasa, ascultand si inregistrand piese traditionale pe care le-au trecut, apoi, prin propriul filtru emotional si artistic.

Amaro Del s-au bucurat de un mare succes in Romania, animand publicul la festivaluri ale diversitatii, dar si in cluburi. Pana in prezent, au sustinut trei concerte la Godot Cafe-Teatru, cu sala plina.

Pret unui bilet la concert este 40 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.