Sibiul se pregateste de Jazz and More

Jazz And More, festivalul celor mai reprezentative curente muzicale contemporane, se va desfasura la Teatrul Gong din Sibiu (str Al. Odobescu, nr 4), in perioada 13-16 octombrie, de la ora 17.00. Ca o noutate, in zilele de 14, 15 si 16 de la ora 14.30 vor avea loc concerte gen “matineu” in biserica St. Johann (Johanniskirche) din str. Mitropoliei 30. La acestea intrarea este libera.

Jazz And More este singurul festival din Romania care prezinta muzica 100% noncomerciala, muzica de avangarda, muzica creativa: free jazz si free music, metal jazz, post rock, muzica electronica contemporana, muzica electroacustica, muzica de camera improvizata, improvised music, muzica ambientala. Festivalul aduce artisti ce au ales explorarea in locul banalului conventiei. Jazz And More este destinat celor ce prefera arta vie in locul unei supraproductii muzicale de serie.

Festivalul isi propune sa umple un gol din cultura autohtona si sa formeze treptat gustul publicului pentru o zona muzicala foarte speciala. Festivalul Jazz and More va propune concerte, recitaluri de club, jam-sessions, prezentari multimedia, colocvii despre muzica contemporana, work-shop-uri de tehnica a improvizatiei.

Accesul publicului este permis in baza biletelor si abonamentelor. Tinand cont de numarul limitat de locuri, se recomanda rezervarea locurilor in avans. Biletele costa 50 lei/seara sau 180 lei/abonament sau cu reducere (elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati) 35 lei/seara si 120 abonamentul pentru toate cele patru seri.

Programul festivalului poate fi consultat pe site-ul oficial.

Festival este produs de Asociatia Culturala INTERZONE si este cofinantat de Consiliul local al municipiului Sibiu si Primaria Sibiu prin Casa de Cultura a municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.