“Un barbat si mai multe femei” intra in conflict pe 10 octombrie

Spectacolele Teatrului de Arta Bucuresti pot fi vizionate, incepand din aceasta saptamana, in fiecare zi de luni la Clubul Taranului, anunta un comunicat al teatrului. Pe 10 octombrie de la ora 20.30, se va juca “Un barbat si mai multe femei” – spectacol de comedie cu Paula Chirila si George Constantinescu, in regia lui Bogdan Husanu.

Piesa prezinta relatia dintre un barbat si femeile din viata lui, problema vesnica a superioritatii unuia dintre sexe, incadrate intr-o serie de actiuni care dau nastere la relatii conflictuale provenite din starile oscilante ale femeii. Fiinta necunoscuta barbatului, femeia nu poate fi deslusita nici de cea mai logica minte, in definitiv innebunind barbatul prin iubire, cu nerabdarea ei sau pur si simplu prin ce poate sa-i nascoceasca mintea.

Gavrunski, personajul masculin, ajunge sa cunoasca de-a lungul piesei mai multe tipuri de femei – inger, autoritara, disperata, victima, femeia-paznic, femeia exaltata, acestea reprezentand norocul si ghinionul din viata lui.


Biletele costa 25 lei, respectiv 15 lei (pret redus).
Rezervarile se fac la numarul de telefon: 0737 904 435 sau la rezervari@teatruldearta.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.