Trooper este (din nou) opening act pentru Nazareth, pe 27 ianuarie

Cand e vorba sa se deschida un concert al unei trupe straine de rock (a se citi Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Manowar etc), parca numele Trooper tasneste imediat din masa de formatii romanesti pentru a-si lua locul pe afis. 🙂 Asa s-a intamplat si in cazul concertului Nazareth, din 27 ianuarie 2012, pentru care Trooper va fi opening act.


Anuntul a fost facut chiar de vocalistul trupei, Alin Dinca – aka Coiotu’, la emisiunea Backstage de pe Radio Lynx: “noua ne-a placut mereu continuitatea si daca acum doi ani am deschis pentru Nazareth ne-am gandit ca ar fi frumos sa mai facem lucrul acesta o data, prin urmare in ianuarie vom canta din noua alaturi de Nazareth. Ne-a placut mult prima oara, sunt convins ca o sa ne placa la fel de mult si a doua oara. Baietii din Nazareth sunt niste oameni absolut incredibili, fenomenali”. Prezenta targovistenilor la evenimentul care va avea loc in ianuarie, in Hard Rock Cafe, a fost solicitata chiar de managementul apreciatilor muzicieni.

Biletele pentru concert pot fi achizitionate de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, din reteaua Magazinelor Flanco din toata tara, din Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si de la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.