Program si reguli de acces Romanian Rock Meeting

Pentru ca au mai ramas doar doua zile pana la Romanian Rock Meeting, organizatorii au facut publice programul evenimentului, precum si regulile de acces.

Programul este urmatorul:

Meet & Greet
– Pain Of Salvation: 19.10-19.40 (doar pentru persoanele castigatoare)

18.15 – Doors open
18.40 – 19.20: Goodbye To Gravity / 40 min
19.20 – 19.30: change over / 10 min
19.30 – 20.15: White Walls / 45 min
20.15 – 20.30: change over / 15 min
20.30 – 21.20: Von Hertzen Brothers / 50 min
21.20 – 21.50: change over / 30 min
21.50 – …….. : Pain Of Salvation

Reguli de respectat in cadrul acestui eveniment:

-Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detasabil)
-Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
-Este interzis accesul cu aparate de inregistat audio.
-Este interzis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi.
-In caz de ploaie, folositi pelerine. Accesul cu umbrele in incinta evenimentului este interzisa

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.