“Scapino” revine in capitala pe 24 octombrie

Comedia “Scapino”, dupa Molière revine in aceasta toamna in capitala, pe 24 si 31 octombrie, de la 19.30. Piesa a avut premiera pe 6 iunie la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” si mai multe reprezentatii in tara.

Viziunea surprinzatoare, contemporana a regizorului Dan Tudor si interpretarea exceptionala a protagonistilor au facut din “Scapino” un succes. Publicul a savurat fiecare replica, a descoperit cu incantare talentul actorilor din generatia mai tanara si s-a inclinat in fata “veteranilor” teatrului. Ion Dichiseanu, Valentin Uritescu, Ileana–Stana Ionescu, Monica Davidescu, Andrei Duban, Ilinca Goia, Dragos Ionescu, Razvan Oprea, Orodel Olaru, condusi cu dibacie de tanarul si talentatul regizor Dan Tudor dau viata si culoare unei piese care a avut premiera acum 340 de ani.


“Scapino”, intr-o adaptare mai actuala ca niciodata, face parte din seria evenimentelor culturale “Arta contra drog”, organizate de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film Dracula.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” si on line pe site-urile: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro si www.biletoo.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.