Ten Years After va reveni in Romania pentru un turneu care va include concerte in Bucuresti (23 octombrie), Iasi (24 octombrie), Timisoara (25 octombrie) si Cluj (26 octombrie), iar managementul trupei a transmis deja specificatiile legate de elementele cu care zona de backstage trebuie utilata.

Daca in privinta cabinei, cerintele au fost foarte modeste, membrii trupei dorind sa aiba la dispozitie doar oglinda, mobilier elementar si prosoape, in privinta alimentatiei lucrurile sunt ceva mai nuantate. Pentru vegetarieni se vor asigura preparate precum: musli organic, lapte de soia, sandwich-uri vegetariene cu pâine integrala, legume coapte, susi vegetarian, cruditati, humus, salata de rosii si mozarella cu ulei de masline, otet balsamic si frunze proaspete de busuioc. Si pentru masa principala a zilei, care va fi servita cu minim doua ore inainte de inceperea concertului au fost solicitate preparate adecvate vegetarienilor.


Pentru fiecare concert membrii trupei isi doresc sa aiba la indemana dispozitive pentru prepararea ceaiului si cafelei (cu si fara cofeina), iar in cabina au solicitat: fructe, sandwich-uri si un mix de nuci si fructe uscate, nesarate, o sticla de cognac, doze cu bere si racoritoare, mai multe sortimente de vin nobil (alb, rosu si rosé), apa plata, suc de rosii si de portocale.

Biletele pentru spectacolul din capitala pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center – et. 2, Music Box (Matei Basarab 16 & Soseaua Pipera nr 2), de la Sala Palatului sau pot fi comandate online de pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc.

Pentru restul oraselor, biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol.