Emisiunea “Acadeaua” cu A.G. Weinberger revine cu un sezon nou

Emisiunea “Acadeaua”, realizata de A.G. Weinberger, revine la TVR 2 cu un sezon nou duminica, 16 octombrie, de la ora 23.00.

A.G. Weinberger aduce muzica live, discutii pe teme muzicale si informatii inedite din lumea artistilor autentici. Noul sezon vine cu o rubrica noua, intitulata “Domestic” – in care vor fi prezentate noile tehnici si tehnologii de inregistrare audio, prin care telespectatorii pasionati de muzica pot invata sa compuna, sa inregistreze si sa masterizeze o piesa chiar la ei acasa. Astfel, fiecare editie a emisiunii “Acadeaua” va descrie, unul cate unul, pasii care trebuie parcursi pentru a definitiva proiectul unei piese muzicale, intr-o rubrica in care “mentor” este Andrei Constantinescu, specialist in digital recording.

Rubrica “Vorbe practice despre show-biz” revine cu un invitat nou, permanent, in persoana avocatului Alexander Popa, care va lamuri aspectele legale pe care le implica un demers muzical si care le va oferi sfaturi utile celor care vor sa-si protejeze propriile creatii muzicale.

Invitatii primei editii sunt Guilty Lemon si Liana Stanciu.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *