Open Jam continua cu Calin Cyfer, dar fara fum de tigara

Al saselea sezon din seria de concerte Open Jam incepe miercuri, 12 octombrie la clubul Big Mamou din Bucuresti, anunta un comunicat al organizatorului Calin Cyfer. Acesta propune doua modificari fata de sezonul precedent: spectacolele vor avea loc in fiecare miercuri la ora 21.00 si nu se va fuma in sala in timpul concertului.

Invitatul special al serii de deschidere este Mac Marian Aciobanitei, chitarist cunoscut pentru colaborarile sale cu Hi-Q si Mike Godoroja.

Open Jam ofera un suport adecvat muzicienilor dornici de afirmare si un spectacol inedit amatorilor de concerte live cu trupe constituite ad-hoc. Scena este este deschisa muzicienilor amatori.Acestia se pot alatura trupei gazda, in cazul in care sunt familiarizati cu repertoriul serii. Trupa gazda este formata din muzicieni experimentati si un invitat special, distributia fiind schimbata de la o editie la alta.

In urma cu cateva luni, Calin Cyfer a anuntat ca nu va mai canta in spatii in care se fumeaza. Decizia nu este indreptata impotriva fumatorilor, artistul invocand motive personale: “Activitatea mea concertistica in cluburile pline de fum ale patriei a trecut deja de 10 ani. Cred ca e suficient volumul de fum inhalat pana in acest moment, asa ca am decis sa iau o masura drastica: din luna iunie (2011) nu voi mai concerta in locatii in care se fumeaza.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.