Teatrul se intoarce in Sala ArCuB din 22 octombrie

Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti – ArCuB anunta redeschiderea stagiunii teatrale in noua sala de spectacole de pe Str. Batiste, nr.14. Pasionatii de teatru sunt asteptati cu un repertoriu incitant si modern format din sapte piese de teatru, intr-o sala de 370 de locuri.

Programul lunii octombrie cuprinde urmatoarele productii:

“Marfa vie”, dupa A.P. Cehov, regia Dragos Campan
Sambata, 22 octombrie, ora 19.00
O montare incitanta, cu rasturnari spectaculoase de situatie, cu partituri tragi-comice sustinute firesc de actori talentati. Natura umana, in ipostazele surprinse de Cehov, dezvaluie profunzimi contradictorii.

“Cele doua orfeline”, dupa Adolph D’Ennery, regia George Ivascu
Luni, 24 octombrie, ora 19.00
Spectacolul este o comedie muzicala spumoasa, cu un text parodic bazat pe romanul lui Adolph D’Ennery, cu o muzica antrenanta in cheie de jazz. Pe scena evolueaza 20 de actori si un pianist avand rolul unui maestru de ceremonii.

“Vitelul de aur”, de Ilf si Petrov, regia Eugen Gyemant
Marti, 25 octombrie, ora 19.00
Dramatizarea dupa una dintre cele mai amuzante carti ale secolului XX, “Vitelul de aur”, scrisa de celebrul duo literar Ilf si Petrov, doi mari maestrii ai comediei, prezinta un episod al aventurilor simpaticului escroc Ostap Bender prin Uniunea Sovietica a anilor 1920.

“Cina cu prieteni”, de Donald Margulies, regia Claudiu Goga
Sambata, 29 octombrie, ora 19.00
Timp de 10 ani, Gabe si Karen au petrecut vacante si weekend-uri impreuna cu prietenii lor, Tom si Beth, asteptandu-se “sa imbatranesca impreuna”. Un fapt surprinzator le da viata peste cap. Acesta reprezinta un soc cu efecte neasteptate pentru ambele cupluri si, in egala masura, un prilej al unor reflectii despre dragoste si casnicie, despre natura relatiilor umane.

“Comedie pe intuneric”, de Peter Shaffer, regia Cristian Dumitru
Duminica, 30 octombrie, ora 19.00
Piesa este o savuroasa comedie de situatie, care ne reaminteste cu originalitate ca suntem supusi neprevazutului. O simpla pana de curent genereaza un lant de surprize, ce amplifica umorul englezesc, conturand o farsa moderna.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si, incepand cu 1 noiembrie, online pe www.arcub.ro .
Casa de Bilete este deschisa de luni pana vineri, intre orele 10.00-16.00 si cu doua ore inainte de fiecare reprezentatie.
Pret: 35,00 lei (Categoria I) si 26,50 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ArCuB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15,90 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.