Asociatia Michael Jackson’s Human Nature Fan Club Romania, Grupul Scolar Samus, Welcome 2 Cluj si MJ ITALIAN FOUNDATION va invita sa luati parte la prima editie a Festivalului de muzica si dans “Michael Jackson, copiii si planeta” pe 20 octombrie 2011, ora 16.00, in cadrul Grupului Scolar Samus din str. Ialomitei, nr. 17, Cluj.

Printre activitatile festivalului se numara un concurs de dans cu premii, dansuri populare, recital de muzica usoara si populara, dansuri de societate. Festivalul vrea sa reprezinte un omagiu adus omului Michael Jackson prin intermediul copiilor. Festivalul creat in scop caritabil incearca sa fie in acelasi timp calea prin care oamenii de rand pot ajuta acolo unde este nevoie. In prima editie, 3-400 de copii defavorizati va asteapa si va invita sa serbati alaturi de ei bucuria vietii.

Biletele costa 5 lei si pot fi cumparate la fata locului, iar suma adunata urmeaza sa fie donata centrelor de plasament Pinocchio si Samus, in vederea desfasurarii activitatii.

Invitati: Denise, Lazar Ovidiu, Rostos Remus, Benedek Rosalia, Jimborean Antonia, Sute Roxana, Surorile Ioana si Calina Neagomir, Ansamblul clasele I-IV Jucausii de pe Somes, si V-VIII Poienita Fenesului, trupa de dans Sensation si trupele de dansuri ale Grupului Scolar Samus.

Sponsori: Alpin 57 lux, Agressione, Saveur, Magnolia, Clujul Necenzurat, Boemdance, Tdance, Centrul Judetean pentru conservarea si promovarea Culturii Traditionale Cluj, Professional Showbiz Team Sensation Cluj