Conferinta: “O istorie de viata exemplara: Anna Politkovskaia”

In cadrul manifestarilor dedicate Annei Politkovskaia si reunite sub denumirea “O luna cu Anna”, editura Meteor Press si dna Profesor Universitar Doctor Lavinia Barlogeanu va invita miercuri, 19 octombrie 2011, ora 12.00 la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatie din cadrul Universitatii Bucuresti (sos. Panduri nr. 90, sector 6, Bucuresti) in Amfiteatrul Todoran pentru audierea conferintei “O istorie de viata exemplara: Anna Politkovskaia”.

Evenimentul deschide ciclul de conferinte “Istorii de viata exemplara” care vor fi sustinute in anul universitar 2011-2012 de dna Profesor Universitar Doctor Lavinia Barlogeanu.

Lavinia Barlogeanu este Profesor Universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, Doctor in Stiintele Educatiei. Din 2003 este Cercetator asociat in laboratorul Langues-Musiques-Societes al Universitatii Paris 5 R. Descartes – CNRS, UMR 8099 iar din 2005 este membru asociat in reteaua de cercetatori Diversite des expressions Artistiques et culturelles et Mondialisation. Sustine cursuri de Antropologie culturala si educationala, Filosofia educatiei si Psihopedagogia artei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.