Humanitas Fiction va invita la o lansare cu surprize

Editura Humanitas Fiction si Institutul Cervantes din Bucuresti va invita la o calatorie plina de aventuri in China anilor ’20, pe urmele personajelor din romanul “Totul sub Cer” de Matilde Asensi. Indiciile le veti gasi in ravasele cu surprize si ideogramele pictate special pentru lansarea romanului.

Asadar, sunteti asteptati miercuri, 19 octombrie, ora 19.00, la Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, nr. 45) pentru a descoperi o lume fascinanta impreuna cu invitatii la eveniment: Luminita Rodica Balan, profesor la Universitatea din Bucuresti, Gao Junxia, lector la Universitatea din Bucuresti, Ioan Budura, sinolog si realizator de emisiuni Radio Romania Cultural, Elisabeta Lasconi, critic literar si Denisa Comanescu, director editorial al Editurii Humanitas Fiction.

In plus, sunteti invitati la o cana de ceai verde chinezesc, White Monkey, unul dintre cele mai apreciate ceaiuri ale lumii (de la Bernschutz & Co). In ravasele traditionale chinezesti (coapte in bucatariile restaurantului NanJing, cel mai vechi restaurant chinezesc din Romania), unii participanti vor gasi mici surprize: fie vor castiga agende, aidoma celei purtate de eroina cartii, fie vor beneficia de un discount de 15% la restaurantul NanJing.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.