Atelier de design floral si concurs

Atelierul de design floral cu numarul 28 are ca tema Pomisorul din flori si se va desfasura duminica, 30 octombrie 2011, in intervalul orar 11.00-13.00 in Lente&cafea, din strada General Praporgescu nr. 31.

Gazda atelierului va fi designerul florist Stefan Ditu, iar taxa de participare este de 110 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).

Pomul (arborele), simbol al fortei vitale, este strans legat de viata si dezvoltare. Un arbore verde, plin de frunze si fructe, este un simbol puternic pentru tot ceea ce este viu si reprezinta implinirea.
In cadrul atelierului din 30 octombrie se va folosi acest simbol, impreuna cu florile, pentru a exprima vitalitatea si pentru a avea un pomisor atipic in interioarele caselor, ferite de racoarea toamnei.

INSCRIERI si DETALII despre atelier:
0740 893 712 / 0723 270 430 • atelier@flowers-garden.ro • www.flowers-garden.ro

De asemenea, FLORISTS ONLY, prima revista de design floral din Romania, ofera trei premii in cadrul unui concurs, astfel:

Premiul I – un abonament valabil un an la revista Florists Only, editia tiparita
Premiile II si III – ultimul numar al revistei

Pentru a participa, trimiteti, impreuna cu inscrierea la atelier, raspunsurile la intrebarile de mai jos.

Adevarat sau fals?

Premiul III
Pentru ca florile de Phalaenopsis sa se bucure de o viata cat mai lunga, ele trebuie stropite zilnic cu apa.
Premiul II
Pachira este un copac originar din America Centrala si de Sud, care in natura poate atinge si 20 m inaltime. Pachira mai este cunoscut si ca “arborele umbrela”.
Premiul I
Plantele de Persea americana (Avocado) rasar usor din samburele de Avocado, daca acesta este tinut intr-un vas cu apa timp de 2-6 saptamani.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *