Spectacole in Cluj: “Othello si prea iubita lui Desdemona”

Spectacolul “Othello si prea iubita lui Desdemona” (regia: Mihai Maniutiu, coregrafia: Péter Uray) al Teatrului de Miscare M Studio din Sfantu Gheorghe va fi prezentat pe 27 octombrie seara de la ora 20.00 la Teatrul National Cluj.

“Am dorit sa fac, impreuna cu Péter Uray si excelenta trupa de la M Studio, un spectacol in care tragedia si comedia nu se resping, ci, dimpotriva, se atrag una pe cealalta. Un spectacol in care comicul da nastere dramei, iar drama are profunde ecouri burlesti. Precum la Shakespeare. Precum in filmele comice mute. Am dorit sa facem un spectacol care se intreaba ce este adevarat si ce este iluzie in iubire, si care cauta emotia tocmai in rasturnarile neasteptate de situatii care transforma adevarul in minciuna si minciuna in adevar. Un spectacol despre transformarea unei pasiuni arzatoare in contrariul ei (rizibil si totodata teribil): gelozia oarba. Un spectacol despre oricare dintre noi – in vremuri de criza. Un spectacol in care rasul face casa buna cu tristetea.” (Mihai Maniutiu)

Dupa spectacolul din Cluj trupa merge in Bucuresti unde “Othello si prea iubita lui Desdemona” (foto: Mihaela Marin) va fi prezent in modulul Dans in teatru al Festivalului National de Teatru.

Mai multe informatii despre spectacol gasiti cu un click aici.

Rezervarile de bilete se pot face la urmatorul număr de telefon (si prin sms): 0729-016701 sau prin de e-mail: office@m-studio.ro (precizand numele si numarul locurilor solicitate).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.