Gorgoroth, Vader si Valkyrja canta in Cluj pe 1 decembrie

Hatework si Asociatia Culturala Manifest anunta concertul trupelor Gorgoroth, Vader si Valkyrja in Cluj-Napoca, pe 1 decembrie.

Turneul “The Sign of Hell 2011” al carui headliner este Gorgoroth – controversata trupa de black metal din Bergen (Norvegia) – incepe in noiembrie, dureaza 6 saptamani si poposeste in 20 de tari din Europa. Concertul din Romania va avea loc pe 1 Decembrie, la Cluj Napoca, in clubul Euphoria Music Hall din strada Ploiesti 51 (colt cu strada Paris).

Cei de la GORGOROTH vor avea un set special de peste 70 de minute, incluzand piese de pe ultimul material (“Under the Sign of Hell 2011” – reinregistrarea albumului din 1997) a carui promovare ocazioneaza acest tour, dar si de pe precedentele produse marca Gorgoroth.

VADER se afla la a cincea vizita in Romania si, asa cum le sta bine “parintilor death-metalului est-european” promoveaza cel mai recent disc “Welcome to Morbid Reich” aparut in august 2011. In cei 28 de ani de existenta, Vader au demonstrat ca Estul Europei poate concura cu succes in metalul extrem – cu America si cu Vestul Europei. O aparitie live spectaculoasa si plina de neprevazut, Vader vor sustine pe 1 decembrie un recital de peste o ora, care va include foarte probabil si un binecunoscut cover al unor legende thrash.

VALKYRJA reprezinta revelatia ultimilor ani pentru multi dintre fanii black metalului de provenienta scandinava. Suedezii au lansat in 2010 “Contamination” (Metal Blade Records) un produs caracterizat de o productie atipic de buna (pentru acest gen), un black metal in cheie clasica, direct si rapid, pe alocuri epic si progresiv.

Biletele au pretul de 55 lei (in presale) si se afla in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas, dar si online pe www.eventim.ro.
In ziua concertului biletele vor costa 65 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.