Cantaretul Engelbert Humperdinck sprijina copiii aflati in suferinta

“Nu as putea renunta vreodata la ceea ce fac, pentru ca lumea spectacolului se afla in sangele meu.” spune Engelbert Humperdinck, care va canta si in Romania pe 3 decembrie, la Sala Palatului din capitala.

Desi este extrem de ocupat cu programul celor peste 140 de concerte pe care le sustine anual in intreaga lume, celebrul cantaret britanic se declara norocos pentru ca acasa il asteapta de fiecare data o familie fericita si numeroasa. Nascut in India intr-o familie cu zece copii, Engelbert Humperdinck si-a creat propria familie alaturi de sotia sa Patricia Healey, cu care este casatorit de mai bine de 40 de ani. Humperdinck este pe de o parte tatal a patru copii, dar si bunicul a noua nepoti.
Sensibilitatea sa pentru copii si-o manifesta frecvent, implicandu-se in diferite actiuni de sprijinire a copiilor care se confrunta cu probleme grave de sanatate. Acesta face eforturi permanente pentru a le intinde o mana de ajutor copiilor bolnavi de cancer sau infectati cu virusul HIV.


In prezent, Engelebert Humperdinck sustine concerte in cadrul turneului “World Tour” in prezenta a sute de mii de fani din Statele Unite. Acestea vor fi urmate in lunile noiembrie si decembrie de reprezentatii memorabile in Anglia, Israel, Romania si Rusia.

Biletele pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti in data de 3 decembrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile la punctul de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro si in reteaua Eventim.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Categoria 4: 90 lei
Categoria 3: 140 lei
Categoria 2: 190 lei
Categoria 1: 250 lei
VIP: 400 lei
VIP Gold: 600 lei

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *