Plictisit de moarte? HBO este solutia.

Serialul PLICTISIT DE MOARTE revine la HBO cu cel de-al treilea sezon in premiera, din 5 noiembrie, in fiecare sambata, de la ora 20.30.

Scriitorul Jonathan Ames (Jason Schwartzman) continua sa lucreze ca detectiv privat fara licenta, avand parte de misiuni tot mai riscante si de aventuri ce-l poarta prin tot New York-ul alaturi de George si Ray, tovarasii lui de incredere.

In acest sezon, Ames publica romanul “A Blonde in the Woods”, o colectie de povestiri politiste, se muta in penthouse-ul cladirii Williamsburgh si continua sa accepte tot soiul de cazuri. Intre timp, mentorul si binefacatorul lui Jonathan, George Christopher (Ted Danson) a renuntat la revista, si-a deschis un restaurant numit George on Jane, pe Jane Street in West Village, si-ncearca sa se reapropie de fiica lui cu care are o relatie complicata.

Primul sezon din PLICTISIT DE MOARTE a fost laudat de New York Times, care l-a numit “cel mai bun serial de comedie.” Cel de-al doilea sezon a fost considerat “o comedie excelenta” de catre Wall Street Journal, in timp ce San Francisco Chronicle l-a descris drept “sarmant, istet si amuzant”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.