Noblesse Oblige canta in Wings Club pe 24 noiembrie

Duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania pe 24 noiembrie, ora 21.00, in Wings Club din capitala. Show-ul exotic si provocator al trupei va fi urmat de un DJ Set pe masura, de selectia muzicala ocupandu-se chiar Valerie si Sebastian.

Noblesse Oblige s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (actrita/cantareata/compozitoare).
Albumul lor de debut “Privilege Entails Responsibility” (Londra, 2006) este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single Bitch / Daddy (DON’T TOUCH ME THERE) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie.

Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza “In Exile” (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica din Germania si Franta si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia.

Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite spatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor festivaluri.
Noblesse Oblige a revenit pe piata cu un al treilea album “Malady”, un concept ocult la baza caruia stau misticismul vizual al lui Kenneth Anger, povestirile lui Aleister Crowley si melancolia morbida a poeziei Christinei Rossetti.

Biletele la concertul din 24 noiembrie costa 30 lei si vor fi disponibile la intrarea in club, in seara evenimentului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.