Maria Cassi aduce Parisul si Florenta la Sala ArCuB

Maria Cassi va prezenta pe scena ArCuB spectacolul “Crepapelle” joi 10 noiembrie si vineri 11 noiembrie, de la ora 19.30.

“Cum sa nu te indragostesti de Paris?” In jurul acestei intrebari prinde contur “Crepapelle”, spectacolul Mariei Cassi. O italianca viziteaza Orasul Luminilor, povestind cu un haz uluitor experienta ei unica de acolo, cucerind publicul, punctand prin mimica si gest fiecare intamplare – fie ea comica sau emotionanta. Descriind locuri si intalniri, actrita contureaza prin contrast tablourile a doua orase: Paris si Florenta. Pitoreasca regiune Toscana si sofisticatul Paris cu sarmul si bulevardele lui, care fascineaza mereu oamenii cu farmecul sau. Un oras care surprinde mereu prin extravaganta.

Singura in scena, Maria Cassi creioneaza tipologii diferite, intrand cu o usurinta incredibila in pielea mai multor personaje: un batran cersetor, o femeie cocheta, soferi de autobuz, copii si vanzatoare. In periplul sau, actrita se transforma cu naturalete si starneste rasul audientei, interpretand la fel de bine atat in dialectul florentin cat si intr-o franceza foarte… personala, cu puternice accente ironice. In plimbare prin cartierele elegante ale Parisului, se opreste in bistrouri si prezinta alternativ in povestirea sa figuri de turisti din Toscana (caracterizati prin gestica excesiva, impertinenta si sarcasm) cu cele de francezi snobi, sceptici si aroganti. Ea creaza astfel o carte postala colorata, care surprinde publicul si il face sa se prinda in joc.

Un spectacol de Maria Cassi cu colaborarea lui Lucio Diana
Producator: Teatro del Sale in colaborare cu Change Performing Arts
Productie executiva: CRT Artificio


Biletele pentru spectacolul Crepapelle pot fi achizitionate la pretul de 50 lei (Categoria I), 35 lei (Categoria II), 26.50 lei (Categoria III) si 15.90 lei (reducere numai pentru elevi, studenti, pensionari pe baza prezentarii legitimatiei sau talonului de pensie) de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.