Expozitie de pictura: Balcic 2011

ELITE ART Club UNESCO anunta printr-un comunicat deschiderea expozitiei de pictura BALCIC 2011, joi, 3 noiembrie, ora 18.30, la ELITE ART GALLERY, strada Academiei, nr.15, sector 1, Bucuresti.

Expozitia cuprinde lucrari apartinand celor opt pictori care au participat anul acesta la tabara de creatie de la Balcic, in perioada 12-19 iulie: Olimpia Hinamatsuri-Barbu, Ionut Theodor Barbu, Anca Boeriu, Ilie Chioibas, Mariea Petcu Chioibas, Gavril Kovacs, Florin Stoiciu si Eugen Vasile.

“Proiectul Balcic 2011 vine ca o continuare a activitatii de mecenat, sustinuta de-a lungul timpului de ELITE ART Club UNESCO. Acest eveniment a devenit traditie in spatiul cultural, fiind concretizat prin tabere si expozitii anuale, dintre care amintim “Pictori de azi la Balcic”, “Balcic, scoala de la Marea Neagra” , “Balcic- intre zodii”. Proiectul a devenit astfel o platforma prin care promovam tinerii artisti si in acelasi timp o modalitate de expresie a responsabilitatii sociale prin cultura”

Mihaela Dragomir, presedinte al Elite Art club Unesco.

Expozitia poate fi vizitata in perioada 3 – 24 noiembrie, de luni pana vineri, intre orele 11.00-19.00, sambata, intre 11.00-14.00 la ELITE ART GALLERY (Galeriile de Arta ale Municipiului Bucuresti), din strada Academiei, nr.15.

ELITE ART Club UNESCO este o asociatie culturala fara scop patrimonial, implicata in organizarea si promovarea unor ample proiecte, al caror scop principal este de a aduce in prin plan adevaratele valori ale artei contemporane romanesti si de a educa publicul in spiritul recunoasterii si aprecierii lor. Printre proiectele reprezentative mentionam concertele PROMS of Delight, care imbina dupa un concept inovator muzica simfonica si stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare editie bucurandu-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucura si proiectul de arte vizuale “Pictori de azi la Balcic”. Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este reprezentanta Jeunesses Musicales International in Romania.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.