Teatru live HD la The Light Cinema: “Colaboratori”

Piesa “Colaboratori/Collaborators”, care va fi transmisa Live HD de la Teatrul National din Londra in data de 1 decembrie 2011, ora 21.00, la The Light Cinema este semnata John Hodge (scenaristul filmelor Trainspotting si The Beach) si regizata de catre directorul Teatrului National din Londra, Nicolas Hytner.

Piesa este centrata pe o intalnire imaginara intre Joseph Stalin si dramaturgul Mikhail Bulgakov (cel mai bine cunoscut pentru piesa sa “Maestrul si Margareta”). Alex Jennings il va juca pe Bulgakov si Simon Russell Beale pe Stalin.

Moscova, 1938. Un loc periculos pentru cei cu simtul umorului, si mai periculos pentru cei cu simtul libertatii. Mikhail Bulgakov, traind printre disidenti, hartuit de politia secreta, le are pe ambele. Si tocmai lui i se ofera un potir cu otrava: insarcinarea de a scrie o piesa despre Stalin pentru a-i sarbatori cea de-a 60-a aniversare.

Inspirata de fapte istorice, “Colaboratori” se imbarca intr-o calatorie supranaturala in interiorul imaginatiei febrile a scriitorului in timp ce el se pierde intr-o relatie amuzanta, macabra si ingrijoratoare cu subiectul atotputernic al acestei drame.

Biletele costa 60 lei si se gasesc la casele de bilete The Light Cinema din Liberty Center.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.