Hammerfall ia cu asalt Hard Rock Cafe peste doua saptamani

ImiPlaceMie va invita la concertul trupei Hammerfall pe 30 noiembrie, de la ora 21.00, pe scena din Hard Rock Cafe. Concertul este inclus in turneul european de promovare a celui mai recent album al formatiei – “Infected”- si va fi deschis de trupa Amaranthe (Suedia).

Una dintre cele mai importante trupe de heavy metal din Suedia, Hammerfall s-a nascut in 1993 la Göteborg. Fondatorul trupei este chitaristul Oscar Dronjak, iar dintre membrii initiali mai faceau parte Jesper Strömblad (care a fost si membru fondator In Flames), Anders Johansson, Stefan Elmgren si Magnus Rosén.

Albumele care le-au definit statutul de pionieri ai heavy metal-ului modern au fost “Glory To The Brave” (1997) si “Legacy Of Kings” (1998), dar “Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken” (2005) este discul care le-a adus recunoasterea internationala si primul turneu in SUA. Dupa “Threshold” (2007) Stefan si Magnus au ales sa paraseasca trupa, in locul lor fiind cooptati Pontus Norgren (ex-the Poodles) si Fredrik Larsson (ex-Evergrey), iar in 2009 a fost inregistrat primul album in noua formula – “No sacrifice, No Victory”.
Toamna lui 2010 a reprezentat un moment important in evolutia trupei: a fost creat si inregistrat (in propriul studio) noul album, “Infected”, lansat in luna mai anul acesta si promovat in cadrul unui turneu european.

Hammerfall nu inseamna doar muzica, ci si un plus din acele lucruri pe care nu le vedem mereu pe o scena: armonii incredibile de-a lungul unui concert live, o structura aproape matematica, in care fiecare nota se potriveste in întreg, dezlantuiri sălbatice, dar gandite dupa o atenta coregrafie si descarcari de riff-menite sa ridice tensiunea.


Biletele, in valoare de 65 lei, se pot achizitiona pe www.myticket.ro si www.ticketfan.ro, www.biletoo.ro precum si din retelele Diverta, Flanco si la Hard Rock Cafe. In ziua concertului, pretul biletelor va fi 75 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.