Documentarul “Noi Doi”, de Claudiu Mitcu, va fi proiectat in premiera la Bucuresti, pe 22 noiembrie, ora 21.00, la Cinema Scala, anunta un comunicat Parada Film.

Evenimentul va avea loc in cadrul Festivalului International de Film DaKINO care se va desfasura in Capitala intre 21 si 26 noiembrie 2011. La premiera din Bucuresti vor participa cei doi protagonisti ai documentarului, Cristi Pietrareanu si George Macioaca, regizorul Claudiu Mitcu dar si echipa implicata in realizarea filmului.

“Noi Doi” a fost prezentat in premiera nationala vara aceasta la Festivalul International de Film Independent Anonimul de la Sfantu Gheorghe, in toamna a rulat in competitia Astra Film Festival Sibiu iar in acest weekend va fi proiectat in competitia Festivalului “Serile Filmului Gay” de la Cluj-Napoca.

Claudiu Mitcu este realizatorul documentarelor „Nisipuri” (2007), „Australia” (2009), „Ciupelnita” si „Circul vesel” (2010). In 2010, regizorul a primit din partea Ambasadei Frantei in Romania „Premiul Drepturilor Omului” pentru abordarea deschisa a diversitatii din filmele sale documentare.