Un nou cinema al retelei Cityplex se deschide la Tulcea

Reteaua de cinematografe Cityplex, prezenta in Bucuresti, Constanta si Brasov, anunta deschiderea celui de-al patrulea multiplex al retelei, la Tulcea, in Coral Plaza, vineri 18 noiembrie 2011.

Astfel, publicul tulcean va avea la dispozitie doua sali de cinematograf, cu o capacitate de 212 de locuri in total, ambele fiind echipate digital si 3D, pentru a oferi o calitate cat mai buna a proiectiilor. Cele doua sali vor fi deschise publicului incepand de vineri, 18 noiembrie 2011, cu filmele “Immortals 3D/ Nemuritorii 3D: Razboiul Zeilor” si “The Three Musketeers/ Cei trei muschetari 3D”.

Reteaua Cityplex detine in prezent 11 sali in Bucuresti, Constanta si Brasov, cu un total de 1.453 de locuri. Dintre cele 11 sali, patru sunt digitale, iar din acestea trei sunt echipate 3D si una exclusiv 2D.

Reteaua Cityplex ocupa locul al patrulea ca numar de spectatori pe piata operatorilor de cinematografe din Romania, cu 380.636 de spectatori in 2010, conform datelor furnizate de Anuarul Statistic al Centrului National al Cinematografiei.

City Cinema Management SRL isi propune ca in urmatorii trei ani sa extinda reteaua Cityplex cu inca 10 sali de cinema in tara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *