25-27 noiembrie: KulturFEST la Mamaia

KulturFEST este un eveniment conceput pentru a promova artisti foarte talentati din domenii variate, precum cinematografie, fotografie sau muzica, si se va desfasura la Hotel IAKI din Mamaia, proprietate a marelui fotbalist Gheorghe Hagi, in perioada 25 – 27 noiembrie 2011.

Programul festivalului este urmatorul:

VINERI, 25 noiembrie 2011
ora 19.00: Vernisaj Ion Barladeanu – “Cowboy-ul meu”
Instalatia Ion Barladeanu, Cowboy-ul meu, este conceputa de Carmen Lidia Vidu si prezinta publicului lucrari extraordinare ale artistului plus 20 de fotografii cu el-erou de film cu cowboy, intr-o scenografie western, inspirata de colajele artistului.

SAMBATA, 26 noiembrie 2011
ora 12.00: Fashion with a twist – Clothing and accessories fairTarg de haine si accesorii sustinut de Atelier A!urea.
Acesta va contine haine ale unor creatori de moda consacrati, dar si ale tinerilor debutanti in domeniu din Romania / haine vintage / hand made / accesorii

oa 19.00: Concert LIVE trupa Yellow
Yellow este un live-band electro-pop bucurestean, o combinatie intre doua concepte opuse: Yall (digital shapeness) si Low (down tempo, bass), de asemenea luminos, optimist, vesel si cu un sound dinamic precum culoarea ce il reprezinta.

ora 23.00: Petrecere “Funk Ellectronique” – Club Brown Cafe

DUMINICA, 27 noiembrie 2011:
ora 15.00: The Appetizer
In prima parte a zilei vor fi prezentate o serie de scurt metraje incitante romanesti si straine, cu tematici “usor de digerat”.

ora 17.00: Le Jour d’avant Jean Paul Gaultier – un documentar de Loic Prigent

ora 19.00: Cocktail Party in prezentarea regizorului Catalin Mitulescu si a echipei filmului “Loverboy”

ora 20.00: Proiectarea filmului “Loverboy””Loverboy” – un film de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale, este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards si a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare: Oscarul European.

Mai multe detalii despre eveniment, inclusiv preturile biletelor de intrare pot fi gasite aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *