Concurs de dramaturgie: Cea mai buna piesa romaneasca a anului

Uniunea Teatrala din Romania – UNITER anunta ca editia 2011 a Concursului de dramaturgie “Cea mai buna piesa romaneasca a anului” primeste piese de teatru pentru inscrierea in competitie pana la data de 10 ianuarie 2012 (data postei).

Autorii vor trimite piesele dactilografiate, intr-un singur exemplar, nesemnate, cu un motto scurt pe pagina de titlu, insotite de un plic inchis in care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresa, telefon, e-mail). Acelasi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi inscris si pe plicul inchis cu datele de identificare.
Adresa postala pentru inscrierea pieselor: Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 Bucuresti, cod postal 010305, cu mentiunea “Pentru Concursul Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2011”.
Inscrierea se poate face si direct la Secretariatul UNITER.
Nu se primesc in concurs piese scurte (intr-un act), dramatizari, piese publicate sau reprezentate. Textele inscrise in concurs nu se inapoiaza.

Juriul va anunta piesa castigatoare in luna martie 2012, iar Editura UNITEXT o va publica intr-un volum ce va fi lansat la Gala Premiilor UNITER din 2 aprilie 2012, moment in care va fi inmanat si premiul.
Concursul, premiul si tiparirea piesei castigatoare sunt finantate prin efortul si sub egida Casei Regale a Romaniei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.